Zuid Frankrijk

By: houseoftherose

Jun 07 2011

Tags:

Category: celebration, emergence, freedom, nature, pyrenees, travel

2 Comments

Aperture:f/5.1
Focal Length:18.2mm
ISO:80
Shutter:1/0 sec
Camera:u1030SW,S1030SW

op zoek naar de Flow .....

door rose marie

2 juni 2011

Vandaag is mijn blog in het Nederlands.
Ik heb de vrijheid genomen om mij tot de Nederlandstaligen onder ons te richten via een van de zeer fraaie opnames uit onze verzameling foto’s over de regio in zuid west Frankrijk rondom Limoux en Quillan.

Voor de kenners onder u, en dat zijn er velen, is dit gebied vooral beroemd vanwege de plaatsjes Rennes le Chateau (op zijn beurt weer bekend van het boek de Da Vinci Code) en Rennes les Bains.

In dit gebied zijn er vele prachtige bronnen en plekken in de kleine en schone riviertjes die spontaan en natuurlijk toegankelijk zijn en waarin het koude water heerlijk verfrissend werkt op een warme dag.
Vandaag is het helaas een wat druilerige dag en dus reden temeer om maar eens zo’n uitgesproken zonnig plaatje te presenteren.

Telkens weer is het een feest om in deze natuur te verblijven en naar het zich immer voortbewegende water te luisteren. En dan je geest tot rust te brengen en de ruimte ervaren die dat ook fysiek met zich meebrengt. De mooiste muziek ontwikkelt zich aan je innerlijke oor, de mooiste beelden verschijnen aan je geestesoog die niet met een camera zijn vast te leggen en de geuren zijn van een oorspronkelijkheid en variatie waar je vrolijk van wordt.

Voila, het Franse land in al zijn eerlijke eigenheid….. kom en geniet met ons mee. Kijk op de navolgende link voor een vakantie in Frankrijk mogelijkheidden.

Advertisements

2 comments on “Zuid Frankrijk”

  1. Good work.. but please focus the camera for front poses..faces of persons in front of lense..to increase its effect and purpose of photography.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: